Upgrading life

Mensen leren van jongs af aan allerlei activiteiten bewust, zoals: lopen, praten, zwemmen, fietsen, autorijden, rekenen. In het hoger onderwijs leren zij anderen te managen dan wel leiding te geven. Maar het meest fundamentele leert men niet bewust, namelijk het leven doelbewust, doelgericht en doeltreffend te besturen. Leiding geven aan uw zelf wordt nergens in de wereld op scholen en in het hoger onderwijs verzorgd. We stappen met dit tekort als kamikaze piloten het leven in en maken heel wat brokken. Dit terwijl mensen in essentie een gebalanceerd en gelukkig leven willen leiden. Dit is een van de belangrijkste oorzaak waarom mensen niet (erg) gelukkig zijn. Leiding geven aan uw zelf betekent dat u in eerste instantie te weten komt wie u eigenlijk ben, leren om uw eigen levensmissie te formuleren, doelen samen te stellen, en te werken aan het eigen maken van de juiste attitude, innerlijke krachten te ontdekken en die toe te passen.

Excellent Leadership (EL), ook wel persoonlijk leiderschap waarbij u leert op een excellente wijze leiding te geven aan uw eigen leven. Het managen van het eigen leven kunt u beschouwen als push of pull management. Bij push management wordt het leven voorgesteld als een grote olifant die u moet trekken, dat is een hele klus. Bij pull management loopt u voorop en het leven volgt u in de vorm van een olifant waaraan u op den duur weinig hoeft te trekken. Zoals een diamant dat ooit een stuk steenkool is geweest, dat onder zware druk het mooiste edelsteen is geworden, zo ook kunnen mensen door grote inspiratie en de juiste inspanning het mooiste en het beste uit zichzelf halen en uitblinken!. Door bezinning, heldere confrontatie en bijzondere technieken leert u een manier van denken aan die het beste aansluit op het optimale wat u in het leven kunt realiseren, namelijk geluk. Geluk komt altijd van binnenuit, anders is het zelfbedrog en leidt dat tot teleurstelling en verdriet.

Tijdens deze masterclass in persoonlijk leiderschap leert u authentieke technieken eigen maken, waardoor u opnieuw naar uw eigen leven leert kijken. U leert oude wegen op een nieuwe manier te bewandelen. Verder ziet u in hoe u geleerd heeft uzelf te chanteren, te begrenzen dan wel uzelf uit te dagen. U leert technieken eigen te maken uw begrenzing te transformeren in mogelijkheden voor grote groei en succes. Tijdens deze masterclass leert u het leven te vergelijken met een fiets met tien versnellingen. De meeste mensen zitten vast in de tweede of derde versnelling, sommige mensen zitten zelfs in de achteruitversnelling en lopen achterwaarts naar de toekomst toe. Deze typen worden in uw beleving levendig tijdens de masterclass en leert u tijdens de masterclass in een hogere versnelling vooruit te fietsen. U leert een scala van technieken eigen te maken om uw leven in te richten en vorm te geven op basis van de principes van excellent leiderschip. U zult succesvoller zijn zoals zakelijk als ook privé.
De masterclass Excellent Leiderschap (EL) behelst twee dagen en dus vijf dagdelen met overnachting. Tijdens de twee dagen zult u in wisselende vorm gebruik maken van exclusieve yoga-, meditatie- en visualisatie-technieken, krachtige inleidingen, pakkende oefeningen om op speurtocht te gaan achter de kracht van uw eigen successen en falen, maken van oefeningen over het type persoon dat u bent, personal branding, ervaren van uw eigen bron van compassie, maken van uw eigen levensplan. Last but not least u krijgt uw eigen levensmantra aangereikt! Het veranderen van de kwaliteit van het leven ligt niet buiten u, maar eerder in uzelf.

Resultaat

Vergroten van je zelfkennis over wie je werkelijk bent;
Kennen van uw lichaamstype en voedingsvoorschriften;
Ontdekken hoe u gevormd ben en benoemen van de aandeelhouders in uw mindset
Leren uw ongewenste aandeelhouders in je mindset weg te halen
Eigen maken van technieken om bronnen in uwzelf aan te boren
Eigenmaken van krachtige yoga-, meditatie- en visualisatie-technieken
Onbevreesd leven leiden
Opstellen van levensdoelen en maken van een plan van aanpak voor eigen groei,      gezondheid en geluk

Investering trainingskosten

Dit is een tweedaagse training met overnachting. De totale training duurt 5 dagdelen en is intensief. U betaalt voor de training €1650,00 (exclusief 21% btw). Dit bedrag is exclusief trainingsmateriaal en arrangementskosten, hiervoor betaalt u €195,00. Daarin zijn inbegrepen: overnachting, ontbijt, lunch, diner, onbeperkt koffie, thee, frisdrank en trainingsmateriaal. Zes weken na de training wordt een terugkomdag georganiseerd en duurt van 10.00-18.00 uur.

Top